Menu

Wat u nog meer moet weten


Afspraken
Om lange wachttijden en een overvolle wachtkamer te voorkomen, vindt behandeling uitsluitend plaats op afspraak. Natuurlijk kan het voorkomen dat u verhinderd bent en een afspraak wilt annuleren. Dat kan bij ons tot 24 uur van te voren geheel kosteloos.

Spoed
Wanneer u het gebruikelijke telefoonnummer belt wordt u buiten openingstijden doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenarts. Tijdens openingstijden krijgen cliënten met een spoedgeval voorrang.

Betaling
Betaling vindt plaats aansluitend aan de behandeling. U kunt betalen met pinpas of contant geld. Kostenraming voor operatie kunt u bij een van de dierenartsen verkrijgen.

Visite

In overleg kan het consult bij u aan huis plaatsvinden. Wij behandelen uw huisdier bij voorkeur op de kliniek omdat we daar beschikking hebben over uitgebreide faciliteiten en assistentie.

Pasfoto
Wanneer u een  pasfoto van uw huisdier naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. verstuurt, zullen wij deze foto in de patiëntenkaart plakken. Uw huisdier heeft bij ons dan niet alleen een naam in plaats van een nummer, maar ook een eigen gezicht!

Laatste nieuws


Dierenkliniek Rhenen

© 2009 - 2013 Dierenkliniek Rhenen

Over Dierenkliniek Rhenen

PootjeHet belang van het dier staat bij Dierenkliniek Rhenen voorop. Uiteraard respecteren wij daarbij ook uw wensen.

Door u uitgebreid te informeren over de diagnose, de mogelijkheden en de prognose kunnen wij samen met u tot een goed behandelplan komen.